Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Dobrodošli na domači strani Homoseksualnih Kristjanov Evrope!

Gay Christians in Europe

Homoseksualni kristjani Evrope nudijo večjezično podporo in informacije kristjanom vseh veroizpovedi v Evropi, ki so bodisi geji, lezbijke, biseksualci, transseksualci (GLBT) ali so v dvomu glede svoje spolne usmerjenosti, v njihovem materinem jeziku.

Poiščite LGBT osebam prijazne cerkve*, skupine za podporo in telefonske številke za pomoč v stiski v vaši državi, poiščite knjige, ki obravnavajo vprašanja o tem, kako živeti, če ste homoseksualni in obenem kristjan, v vašem lastnem jeziku, ter berite pričevanja drugih GLBT kristjanov v vaši državi!

* Rubrika Naše Cerkve je zaščitena z geslom. Za dostop do nje prosimo vzpostavite stik z nami.

O Homoseksualnih Kristjanih Evrope

Pastoralna služba Homoseksualni Kristjani Evrope je nastala iz potrebe, da na prostoru z evropskim vzdušjem priskočimo na pomoč LGBT kristjanom v Evropi v njihovem lastnem jeziku.

V varnem in ljubečem okolju pomagamo homoseksualnim, lezbičnim, biseksualnim in transseksualnim kristjanom po celi Evropi. Naš namen je podpirati vsako osebo na njeni lastni življenjski poti, ne glede na to, kateri verski skupnosti pripada, ne glede na to, ali se čuti poklicano k celibatu ali ne, in ali veruje, da Bog blagoslavlja istospolna razmerja z dosmrtno predanostjo ali ne, kakor tudi pozdraviti tiste, ki jih privlači krščanstvo.

Razen tega želimo pomagati LGBT kristjanom v vseh evropskih državah, da pridejo v stik s skupinami, gejem prijaznimi cerkvami ter z lokalnimi informacijami, kot tudi da ustanovijo tako spletno kot tudi živo osebnostno skupnost.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Pogoji Uporabe | Izjava o Uporabi