Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Välkomen till Gay Christian Europe

Gay Christians in Europe

Gay Christian Europe erbjuder stöd och resurser till kristna homo, bi och transpersoner (HBT) eller de som har funderingar kring sin sexualitet inom alla samfund på sitt eget språk.

Här kan du hitta HBT-vänliga kyrkor, stödgrupper, hjälplinjer, hitta relevant litteratur i ditt eget språk och läsa vittnesbörd från andra HBT-kristna i ditt land.

* Vår kyrkosektion är nu lösenordsbeskyddad. Vänligast kontakta admin för att få tillgång.

Om Gay Christian Europe

Gay Christian Europe skapades på grund av ett behov av en plats med europeisk känsla, och för att nå ut till kristna HBT-personer i Europa på deras eget språk.

Vi stödjer kristna homosexuella, bisexuella, transpersoner över hela Europa i en trygg och omsorgsfull miljö. Våra mål är att stödja varje person i deras egen resa, oberoende av deras samfund och oberoende av de känner sig kallade till celibat eller tror på att Gud Välsignar samkönade förhållande, samt att välkomna de som dras till kristendom.

Vi siktar även mot att förmedla kontakter för kristna HBT-personer i samtliga europeiska länder med grupper, välkomnande kyrkor och resurser som finns i personens lokala omgivning, samt att bygga en gemenskap för möten online såväl som personligen.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Användarvillkor | Integritetspolicy