Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Bun venit pe Crestini Gay in Europa

Gay Christians in Europe

"Crestini Gay in Europa" vine in ajutorul tuturor Crestinilor ce sunt Homosexuali (Gay, Lesbiene, Bisexuali/le sau Transexuali/le (LGBT)) sau celor ce isi pun la indoiala propria orientare sexuala oferindu-le ajutorul si resursele de care dispunem in propria lor limba.

Cauta Biserici* LGBT Primitoare, Grupuri de Suport & Linii de Ajutor in propria ta tara, Cauta Carti ce trateaza subiect precum a fi Homosexual si Crestin, in propria ta limba si citeste Marturiile altor Crestini LGBT din propria ta tara.

* Sectia 'Bisericile noastre' este acum protejat de parola. Va rugam sa ne contactati daca vreti sa accesati sectia.

Despre "Crestini Gay in Europa"

Conceptul "Crestini Gay in Europa" s-a nascut din dorinta de creare a unui spatiu cu caracter european, in care sa ne putem adresa Crestinilor LGBT din Europa in propria lor limba.

Suntem alaturi de crestinii/le homosexuali, bisexuali, transgender si lesbiene din toate Europa intr-un mediu protector. Tinta noastra este sa fim alaturi de fiecare persoana in drumul lor spre cunoasterea de sine, indiferent daca principiile lor ii indeamna spre burlacie sau daca cred cu convingere ca Dumnezeu binecuvanteaza relatiile de lunga durata dintre persoanele de acelasi sex, si de asemenea bineveniti sunt si cei se se simt atrasi de Crestinism.

De asemenea speram sa putem pune Crestinii LGBT din toata Europa in contact cu grupuri, biserici primitoare si resurse nationale si in acelasi timp sa creem atat o comunitate virtuala cat si o comunitate in care Crestinii LGBT sa se poate cunoaste personal si sa poate crea relatii interpersonale.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Conditii de Utilizare | Politica de Confidentialitate