Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Welkom bij Gay Christian Europe

Gay Christians in Europe

Gay Christian Europe biedt meertalige ondersteuning en middelen voor christenen van alle denominaties in Europa, die Homo, Lesbisch, Biseksueel of Transseksueel zijn, of twijfelen aan hun seksuele geaardheid, in hun eigen moedertaal.

Je vindt hier Holebi-verwelkomende kerken*, ondersteuningsgroepen en hulplijnen in je land, boeken die gaan over homoseksualiteit en christendom in je eigen taal, en u kunt getuigenissen lezen van andere Holebi christenen in uw land.

* Onze kerken sectie is nu beveiligd met een wachtwoord. Neem graag contact met ons op voor toegang.

Over Gay Christian Europe

De Gay Christian Europe dienst is opgezet omdat er ruimte nodig was met een europese stijl, en om uit te reiken naar Holebi christenen in Europa in hun eigen taal.

We ondersteunen homoseksuele, lesbische, biseksuele en trans-seksuele christenen over heel Europa in een veilige en zorgzame omgeving. Ons doel is om elk persoon te helpen in zijn persoonlijke reis, wat hun overtuiging ook maar mag zijn. Of ze nou geloven dat ze geroepen zijn om celibaat te blijven, of dat ze geloven dat God levenslange relaties tussen twee mensen van hetzelfde geslacht zegent. Ook mensen die zich aangetrokken voelen tot het christendom ondersteunen we.

We streven er ook naar om Holebi-christenen in contact te brengen met groepen, verwelkomende kerken, en lokale hulpmiddelen, om zo online, en persoonlijk, een gemeenschap te vormen.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Gebruikersvoorwaarden | Privacybeleid