Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Üdvözlünk az Európai Keresztény Melegek (Gay Christian Europe) honlapján

Gay Christians in Europe

Az Európai Keresztény Melegek honlapja egy többnyelvű honlap, amely anyanyelvű támogatást és információ forrást kínál minden keresztény egyházhoz és felekezethez tartozó európai hívő számára, aki a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek (LMBT) csoportjába tartozik, illetve aki szexuális irányultságát tekintve bizonytalan.

A honlapon a saját anyanyelveden információt találsz az országodban működő LMBT híveket is befogadó egyházakról illetve gyülekezetekről*, LMBT támogató csoportokról és segélyvonalakról, anyanyelveden olvasható könyveket a keresztényi hit és a homoszexualitás összeegyeztetésének témájában, és itt olvashatod saját országod LMBT keresztényei önvallomásait.

* "A gyülekezetek" szekció a továbbiakban jelszóval védett. Annak eléréséhez kérünk írj nekünk a Kapcsolat oldalon.

“Az Európai Keresztény Melegek” gyülekezetéről

Az Európai Keresztény Melegek gyülekezete azzal a céllal jött létre, hogy valódi európai szellemben az egyes európai anyanyelveken nyújtson segítséget az európai LMBT keresztény hívők számára.

Itt egy biztonságos és gondoskodó környezet vár és támogat minden keresztény hívőt Európa minden országából. Mindenkit, bármely keresztény egyházhoz és felekezethez tartozó hívőt, saját személyes életútján szeretnénk segíteni - mind azokat, akik elhivatottságuknak érzik a testi szerelemről való lemondást, mind azokat, akiknek meggyőződése, hogy Isten áldását adja a hűségre alapozott azonos nemű kapcsolatokra. Valamint támogatásunk ajánljuk mindenkinek, akik a keresztényi hithez közelednek.

Célunk az is, hogy minden LMBT keresztény hívőt helyi csoportokhoz, homoszexuálisokat is befogadó egyházi gyülekezetekhez és egyéb forrásokhoz irányítsunk, és hogy létrehozzunk egy mind Interneten keresztül mind személyes összejöveteleken alapuló közösséget.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Felhasználási Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat