Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Tervetuloa Gay Christan Europe

Gay Christians in Europe

Gay Christian Europe tarjoaa tukea ja neuvoja omalla äidinkielellä kaikille kristityille homoseksuaaleille, lesboille, biseksuaaleille, transseksuaaleille (GLBT) sekä niille joiden seksuaalinen suuntautuminen on epäselvää.

LGBT www-sivuilta löydät tiedot kirkoista*, joihin homoseksuaalit toivotetaan tervetulleiksi. Sieltä löytyy tiedot tukiryhmistä sekä neuvontalinjoista kotimaassasi. Löydät myös kristityille homoseksuaaleille olennaisia kirjoja ja voit lukea suomalaisten kristittyjen homoseksuaalien elämäntarinoita.

* Tiedot Kirkoistamme on suojattu salasanalla. Ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä saadaksesi oman salasanasi.

Tietoja Gay Christian Europesta

Gay Christian Europen palvelu syntyi tarpeesta tavoittaa eri Euroopan maiden kristityt homoseksuaalit heidän omalla kielellään.

Tuemme eurooppalaisia homoseksuaaleja, lesboja, biseksuaaleja sekä transseksuaaleja turvallisessa ja välittävässä hengessä. Tavoitteemme on tukea jokaista henkilöä yksilöllisesti hänen henkilökohtaisella matkallan huolimatta siitä mihin kristilliseen kirkkokuntaan hän kuuluu. Toivotamme myös tervetulleeksi kristinuskosta luopuneet.

Tavoitteemme on saada LGBT Kristityt homoseksuaalit toimimaan jokaiseen Euroopan maahan, ryhmätapaamisia, kirkkojen yhteystietoja, jotka suhtautuvat myönteisesti homoseksuaaleihin sekä paikallista neuvontaa. Lisäksi tavoite on rakentaa sekä internet yhteisöä ja henkilökohtaista yhteisöä.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Käyttöehdot | Yksityisyyden Suoja