Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Velkommen til Gay Christian Europe

Gay Christians in Europe

Gay Christian Europe tilbyder flersprogede ressourcer og støtte til kristne fra alle kirkesamfund i Europa, som er homo-, bi- eller transseksuelle (GLBT) eller i tvivl om deres seksuelle orientering, på deres eget sprog.

Find kirker*, som er homovenlige, støttegrupper og rådgivning i dit land, find bøger som vedrører det at være kristen og homoseksuel på dit eget sprog og læs om andre GLBT-kristne i dit land, som fortæller deres historie.

* Vores side med kirker er nu password-beskyttet. Vær venlig at kontakte os for at få adgang.

Om Gay Christian Europe

Gay Christian Europe er blevet til på baggrund af behovet for et sted med en europæisk profil, som kan nå ud til GLBT-kristne i Europa på deres eget sprog.

Vi støtter kristne, som er bøsser, lesbiske, bi- og transseksuelle i hele Europa i et trygt og omsorgsfuldt miljø. Vores mål er at støtte hver enkelt i hans/hendes personlige rejse, uanset hvilken kirkelig baggrund man har, og uanset om man føler sig kaldet til at leve i cølibat eller mener, at Gud velsigner forhold mellem personer af samme køn. Vi byder også velkommen til dem, der er interesserede i at vide mere om kristendommen.

Vi ønsker at forbinde bøsser, lesbiske, bi- og transseksuelle i alle europæiske lande med grupper, imødekommende kirker og andre lokale ressourcer, lige som vi bygger et on-line fællesskab med mulighed for at træffe andre.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Vilkår for Anvendelse | Fortrolighedserklæring