Gay Christian EuropeLGBT Christian Europe

Добре дошли в Гей Християнска Европа

Gay Christians in Europe

Гей Християнска Европа предлага многоезичен подкрепа и ресурси за християните от всички деноминации в Европа,които са гейове, лесбийки, бисексуални, транссексуални(ЛГБТ) или да бъдат разпитани тяхната сексуалнаориентация, в техните собствени майчини езика.

Вижте ЛГБТ Приветствайки църкви*, групи за подкрепа ителефонни линии във вашата страна, да намират книги, свързани с е гей и Кристиан на собствения си език, да прочетеш свидетелствата на другите християни ЛГБТ във вашата страна.

* Нашите църкви раздел е защитен с парола. Моля, свържете се с нас, за да получите достъп.

За Гей Християнска Европа

Гей Християнска Европа министерството е роден отнеобходимостта от пространство с Европейския чувства и да се достигне до християни ЛГБТ в Европа на собствения си език.

Ние подкрепяме гейове, лесбийки, бисексуални,транссексуални християните в цяла Европа в един сигурен игрижите околната среда. Нашата цел е да подкрепя всекичовек в собствената си лично пътуване, независимо отнаименованието си и дали те се чувстват призовани дабезбрачие или вярват, че Бог благославя целия животангажименти същите отношения секс, както и да приветствам тези, които са изготвени към християнството.

Ние също така имат за цел да постави ЛГБТ християнитевъв всички европейски страни са в контакт с групите, в което приветства църкви и местните ресурси за тях, както иза изграждане на двете онлайн и лично общността.

Spiritual Retreat

House for spiritual retreat

Our last Retreats have been an absolute success and a very blessed time.
Unfortunately, there is NO retreat in 2017, unlike what may have been heard from other sources. This is official.

However, we will aim to have a GCE retreat in 2018, in France. Please check back for details nearer the time.

More details...

Share |

Terms of Use | Privacy Policy